0
Please log in or register to do it.

La Seminar am avut ca însoțitor un egiptean, student la arheologie. Fiind copt ortodox, Alfred era cazat la un seminar catolic, în cadrul unei acțiuni ecumenice, ca să lucreze pe termen lung la apropierea dintre Biserici Foarte pus pe glume, Alfred mi-a dat într-o zi numărul de telefon al lui Dumnezeu: 50 (49) 15. Dacă vă uitați la psalmul 50 (49), versetul 15, veți înțelege de ce; acolo scrie aşa: „Cheamă-mă în ziua strâmtorării!” Un angajat de la France Telecom a dezvoltat aceeași idee, oferindu-ne regulile pentru o bună comunicare cu Dumnezeu. Pentru a-i telefona cuiva anume trebuie să formezi numărul fără să-l greșești. Asta înseamnă că trebuie să fii puțin atent și concentrat, dar și să ai răbdare până se stabilește legătura.

O conversație telefonică cu Dumnezeu nu e un monolog. Nu vorbi fără întrerupere, ci ascultă-l și tu pe cel care vorbește la capătul celălalt.

Dacă se întâmplă cumva să se întrerupă comunicarea, verifică să nu fi închis tu primul din greșeală.

Nu-ți face un obicei din a-L suna pe Dumnezeu numai când ai o urgență.

Nu-L suna pe Dumnezeu numai în intervalul de timp când ai „tarig redus”, adică la sfârșit de săptămână. Un scurt apel ar trebui să fie posibil zi de zi.

Ia aminte că apelurile care vin de la Dumnezeu nu sunt contra-cost.

Nu uita să îl suni înapoi pe Dumnezeu, cel care îți lasă într-una mesaje în căsuța vocală.

Nota bene: Dacă în ciuda respectării acestor reguli comunicarea se dovedește a fi dificilă, adresează-te cu încredere Duhului Sfânt: el va restabili legătura.

Dacă aparatul nu mai funcționează bine, du-l la un service autorizat, numit sacramentul iertării.

Orice aparat are garanție pe viață și vă va fi înapoiat nou în urma unui service gratuit.

Ziua a opta
Către sfințenie

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF