0
Please log in or register to do it.

Un pescar avea parte de un succes imens. În fiecare dimineață mergea pe lac într-o barcă micuță și se întorcea câteva ore mai târziu cu barca plină cu pești. Niciodată nu eșua ci mereu se întorcea la fel cu barca plină de pești. Oameni se întrebau cum de reușește aceasta, mai ales cei care nu reușeau să prindă absolut nimic. Însă el mereu se întorcea cu barca arhi-plină de pești.

Într-o dimineață a apărut un străin cu plasa sa de pescuit și i-a spus, Te superi dacă vin cu tine la pescuit în această dimineață? Nu, a răspuns pescarul. Sări în barcă și vom merge în acel loc unde mereu am atâta noroc la pescuit.

Străinul imediat a sărit în barcă și au pornit pe lac până au ajuns într-o mică peșteră. Bătrânul pescar a oprit barca și a închis motorul. După care s-a dus la o cutie din barcă și a scos o bucată de dinamită din ea. A aprins fitilul și l-a ținut pentru un moment în mână în timp ce fitilul ardea. Apoi în ultima clipă l-a aruncat în apă unde a avut loc o imensă explozie. Pești se aflau peste tot deasupra apei. A luat plasa de pescuit și i-a cules pe toți.

După ce a privit aceasta, străinul și-a dus mâna la buzunar, și și-a scos portofelul, de unde și-a arătat insigna, și i-a spus pescarului, Sunt polițist iar tu ești arestat. Bătrânul pescar s-a aplecat iarăși și a scos o altă bucată de dinamită din cutia lui. A aprins-o și pe aceasta și a ținut-o până când a ars fitilul. Apoi i l-a dat polițistului și i-a spus Te apuci odată de pescuit sau doar ai de gând să stai acolo?

Cinci etape ale durerii morții
Aș dori să mor într-o bucată

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF