in ,

O viață cu adevărat scurtă

Daniel lucra pe un șantier de construcții când a dat peste o lampă veche și un pic ciudată.

A deschis capacul ei și imediat a și ieșit din ea un duh. Trebuie să te avertizez, i-a spus duhul nu sunt atât de puternic însă voi face tot ce îmi stă în putință.

Bine, a spus Daniel, încerc din toate puterile să încep o nouă afacere și am o întâlnire foarte importantă diseară cu un potențial investitor.

Uite cum facem, a spus duhul, iar asta e tot ce pot face. Îți voi da noroc care te va ține doar cu această ocazie. Pentru ca sa il eliberezi spune 123. Când ai terminat spune, 1234.

Cu asta duhul a dispărut și a ramas doar un mic puff și fum in locul lui. Daniel nu îi venea să creadă de norocul peste care a dat. În timp ce își lega nodul la cravată în fața oglinzii, tot repeta în mintea lui, 123, 123, 123.

Daniel nervos a bătut la ușa de la biroul acelui om bogat. Intră, a spus acel om cu o voce destul de impunătoare. Bine, totul sau nimic, s-a gândit Daniel în timp ce se așeza în fața acelui om.

Înainte de a începe a murmurat ca pentru sine, 123, dintr-o dată a știut ca totul avea să fie bine.

Și-a deschis gura pentru a începe să vorbească însă înainte ca măcar să apuce să spună ceva omul din spatele biroului l-a întrebat: 123, pentru ce ai spus?

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu s-a încheiat bine pentru el

Prevestirea fetiței