in

Nu cred

Episcopul Fulton Sheen a împărtășit la un moment dat o povestioară despre o femeie care i-a spus lui că Nu cred în rugăciunea repetată. Nu cred că Dumnezeu crede în oamenii care mereu spun aceleași lucruri, iar și iar. Bunul episcop s-a uitat la ea și a întrebat-o Cine este acest bărbat care te așteaptă de la distanță? A, el este prietenul meu, i-a răspuns femeia. Apoi i-a spus, Crezi că prietenul tău te iubește? Așa cred, i-a răspuns femeia. Chiar el mi-a spus.

Când a fost ultima oară când ți-a spus că te iubește? a venit o altă întrebare din partea episcopului. În această după-amiază, i-a răspuns femeia. Mi-a spus că ma iubit. Doar în această după amiază, astăzi…? Nu, el îmi spune zi de zi că mă iubește, chiar și înainte de a merge la culcare, niciodată nu uită să îmi spună, Te iubesc.

Atunci, episcopul Fulton Sheen a spus, Ei bine, din moment ce crezi că Dumnezeu nu crede în oameni care repetă mereu aceleași cuvinte, din nou și din nou, cum de poți crede în prietenul tău, care îți repetă și repetă mereu aceleași cuvinte.

What do you think?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dorința mea

Pietricica de pe banca