0
Please log in or register to do it.

Un grup de pescari s-au dus la convenție regională de vânzări din Chicago, Illinois, din Statele Unite. În graba lor spre terminal, unul din ei lovise accidental o masă plină cu mere. Fără a se opri și a privi înapoi, ei au reușit să ajungă la avion în timp util, însă ei tot erau cât pe ce să îl fi pierdut.

Toți în afară de unu! Fiindcă acesta se oprise și simțise un junghi, spasm de compasiune față de fetița a cărui stand cu mere fusese dărâmat. El le spusese prietenilor săi să meargă fără el, și le-a explicat că va lua zborul următor. Apoi s-a întors în acel loc în care merele fusese răsturnate pe toată podeaua terminalului. Și fericit a fost că a rămas.

Fetița de 16 ani de fapt era complet oarbă. Vânzătorul a îngenunchiat pe podea cu ea, a adunat toate merele, după care le-a pus înapoi pe masă și a ajutat-o să le rearanjeze ca să arate frumos. În timp ce făcea aceasta a observat că multe dintre ele fusese lovite și deteriorare. Le-a luat pe acestea și le-a pus într-un coș separat.

Când a terminat, și-a scos portofelul și a spus fetiței. I-a acești 40 de dolari pentru dauna pe care am provocat-o. În timp ce acest vânzător se îndepărta, fetița oarbă dezorientată a strigat după el. Domnule…. După care a făcut o pauză și s-a uitat înapoi la acei ochi lipsiți de vedere. Ea a continuat. Ești Isus Cristos?

Filip Neri și găina
Dinte pentru dinte

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF