0
Please log in or register to do it.

A fost la un moment dat un cuplu căsătorit care dorea ca viitorul copilului lor să fie asigurat. Așa că a sunat la firma de asigurări și le-a dat instrucțiunile necesare pentru a pregăti cea mai scumpă asigurare pe care o pot oferi ei. Imediat au sosit trei agenți, și fiecare dintre ei a încercat să îl depășească pe celălalt, să vină cu o ofertă mai bună. Primul dintre ei a propus că Vom asigura viitorul copilului vostru din leagăn până la baston.

Al doilea agent nu a dorit să fie depășit de acesta așa că a spus Eu pot oferi și mai mult. Voi asigura copilul vostru de la naștere până la cimitir.

A venit rândul și celui de-al treilea agent care nici el nu dorea să fie întrecut de ceilalți doi, așa că le-a spus, Eu am cea mai bună ofertă. Pot asigura viitorul copilului vostru din pântec până în mormânt.

Însă soția nu era mulțumită, așa că i-a întrebat Poate oferi vrunul dintre voi o asigurare care să includă mai mult de atât? Cei trei agenți au răspuns, Da există, însă numai Dumnezeu o poate da pe aceasta.

Care este, a răspuns apoi soțul. La care ei au răspuns, De la concepere până la înviere.

El îmi păzește bicicleta
Mamă, nu fi crudă

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF