0
Please log in or register to do it.

A fost la un moment dat o familie fericită. Una din metodele lor de a se recrea era aceea de a-și încerca norocul să câștige la loto. Tatăl mereu cumpăra câteva tichete și le dădea copiilor lui, dar și tatălui lui, bunicului copiilor, în vârstă de 85 de ani.

Într-o bună zi, când a fost publicat un nou set de numere câștigătoare, unul dintre acele bilete ale lor conținea exact acele numere, câștigând astfel jackpot-ul de 20 de milioane de euro. Culmea e că acest bilet era tocmai al bunicului. Însă acum a apărut adevărata problemă fiindcă le era frică să îi divulge vestea, din teamă că va face un infarct din cauza entuziasmului. Așa că s-au tot gândit la o modalitate de a-i da vestea. Au invitat un preot care le era și prieten, și i-au spus ce să facă. Tânărul preot nu a stat deloc pe gânduri și a acceptat imediat sarcina, gândindu-se că va avea și el parte din câștig.

Preotul s-a dus în vizită la casa bătrânului un pic mai târziu pentru a vorbi cu el. După ce au schimbat câteva cuvinte, preotul, când dădea să plece, i-a spus așa ca din obișnuință, Apropo, bunicule, să presupunem că ai câștiga la loto premiul cel mare de 20 de milioane de euro, ce ai face cu toți acei bani?

Ce? 20 de milioane? a răspuns bătrânelul. E o sumă imensă părinte. Ei bine, a continuat bătrânul cu un zâmbet pe față, Părinte, iată ce aș face cu ei. 10 milioane aș da copiilor mei și nepoților mei….iar 10 milioane v-aș dona la dumneavoastră. Luat prin surprindere și entuziasmat, preotul a căzut jos și a murit de infarct. Și când vă gândeați că toți se temeau ca bătrânelul să nu facă infarct de bucurie.

Ce nu pot cumpăra bani
Taci drace

Reactions

0
1
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

1

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF