0
Please log in or register to do it.

Am citit zilele acestea o poveste despre trei frați care au părăsit casa părintească, pentru a fi pe cont propriu și pentru a prospera. După un timp, când s-au întâlnit toți trei, au început să discute asupra darurilor pe care au fost capabili să le ofere mamei lor care era deja foarte în vârstă.

Primul dintre ei a spus, Eu am construit o casă mare pentru mama noastră. Al doilea a spus, eu i-am trimis un Mercedes ca să-l conducă. Al treilea a zâmbit și a spus, eu v-am bătut pe amândoi. Vă amintiți cum mamei îi plăcea să citească Biblia? Și știți bine că acum nu mai poate vedea chiar atât de bine, așa că i-a trimis un papagal care să îi recite întreaga Biblie. Le-a luat călugărilor 12 ani ca să îl învețe Biblia. Este unic. Tot ce trebuie să facă mama e să rostească cartea, capitolul și versetul, iar papagalul îl va recita.

Imediat după ce au terminat de discutat, mama a trimis o scrisoare fiecăruia dintre ei. Primului i-a scris, Casa pe care mi-ai construit-o este atât de mare. Eu locuiesc numai într-o singură cameră, și trebuie să fac curat în toată casa.

Celui de-al doilea fiu i-a scris, Sunt prea bătrână pentru a călători. Majoritatea timpului stau acasă, extrem de rar ies cu acel Mercedes. Iar șoferul este foarte nepoliticos.

Ultimului fiu i-a scris că, Tu ai avut bunul simț să cunoști ceea ce îi place mamei tale. Puiul pe care mi l-ai trimis a fost atât de bun.

Un politician în rai
Serviciile Secrete

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF