0
Please log in or register to do it.

Am citit într-o carte despre un proiect de strângere de fonduri numit, Sala de Dans cu piscină. Acesta era titlul acestei strângere de fonduri la care a și venit elita societății în grup, izbindu-se și îmbulzindu-se, îmbrăcați care mai de care mai strălucitor și elegant. Acestor oameni nu le păsa de biletele de la această strângere de fonduri care erau destul de ridicate, plus numeroasele ore în care au practicat dansul sau hainele noi nouțe și la modă fiindcă făceau totul de dragul carității.

Conform autorului acelei cărți, o femeie care era pe punctul de a pleca acasă după o noapte minunată de dans, stătea în fața ușii în așteptarea mașinii sale. Un grup de cerșetori au apărut dintr-o dată lângă ea și i-au cerut ajutorul. Ea i-a ignorat până când un cerșetor a început să tragă de rochia ei. În acel moment această femeia s-a enervat și i-a dat deoparte, spunând Plecați de aici, că îmi veți ruina rochia aceasta scumpă. Habar nu aveți cât de mult am cheltuit cu această strângere de fonduri, doar pentru a vă ajuta pe voi.

Ei bine, această femeie reprezintă, din păcate, tragica noastră atitudine când vine vorba de dăruire, adică atitudinea noastră de selecție, a lipsei de spontaneitate și a gândirii selective.

Un efect al secularismului
Toată înțelepciunea din lume

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF