0
Please log in or register to do it.

Doi păcătoși au mers într-o zi în vizită la un om sfânt pentru a-i cere ajutorul. Am păcătuit grav, au spus ei, și conștiința noastră este tulburată. Ce trebuie să facem ca să fim iertați?

Spune-mi despre greșelile tale, fiul meu, i-a spus omul sfânt. Primul bărbat a spus: Am comis un mare și grav păcat. Al doilea bărbat a spus: Am făcut doar niște păcate mici, nimic important pentru care să vă îngrijorați.

Bine, du-te și adu-mi o piatră pentru fiecare păcat, i-a spus omul sfânt. Primul bărbat s-a întors cu o piatră mare. Al doilea bărbat s-a întors cu un sac plin cu pietre mici. Acum, a spus omul sfânt, du-te și punele unde le-ai găsit. Primul bărbat a ridicat piatra și a pus-o în același loc de unde o luase. Al doilea bărbat nu își putea aminti locul din care luase jumătate dintre pietrele din sac, așa că a renunțat, că era mult prea multă muncă.

Păcatele sunt precum aceste pietre, a spus omul sfânt. Dacă un om comite un păcat mare, acesta se aseamănă cu piatra mare și cu consecințele acesteia, însă cu adevărata durere aceasta e înlăturată complet. Însă bărbatul, care în mod constant, comite păcate mici despre care el știe clar că sunt greșite, se obișnuiește cu ele și nu mai simte nici o durere. Astfel el rămâne un păcătos, iar omul sfânt a continuat, așa că vedeți voi fii mei, este foarte important de a evita păcatele mici la fel de bine ca și pe cele mari. Păcatele mari și păcatele mici sunt identice. Toate sunt păcate.

Tribul convertit
Testul găleții cu apă

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF