0
Please log in or register to do it.

O pacientă și-a chemat la un moment dat doctorul. Ceva este în neregulă cu ea, iar ea avea nevoie de un tratament urgent la casa ei. Poți să pui pe cineva să mă ducă fiindcă mașina mea s-a stricat astăzi? I-a spus doctorul. Soțul meu și copii mei sunt aici. A răspuns pacienta. Cu toți pot conduce însă nu le permit eu să meargă să vă aducă fiindcă îmi este frică să nu pățească vreo ceva.  Și în plus, mașina mea este una nouă. Ar putea să se zgârâie sau să o accidenteze cineva. De ce nu sunați la un taxi să vină și să vă aducă aici?

Doctorul a luat un taxi și s-a pornit cu el spre casa pacientei sale. Când a ajuns a controlat-o imediat. Suferiți de hipertensiune, presiunea sângelui este foarte mare. Dacă nu faceți ceva drastic în privința condiției dumneavoastră atunci veți muri, i-a spus doctorul. Puteți lua acest medicament în mod regulat? Nu pot, i-a răspuns pacienta. Sunt o persoană foarte ocupată. Am foarte multe lucruri de făcut.

Te poți abține de la mâncarea grasă și să ții un regim fără sare? A întrebat-o doctorul din nou. Nu pot fiindcă acestea sunt preferatele mele. Cum voi avea poftă de mâncare dacă va lipsi sarea din ea?

Măcar poți să faci câteva exerciții? Fiindcă trebuie neapărat să scazi din greutate și să îți îmbunătățești circulația sângelui i-a spus doctorul. Nu pot fiindcă tot ce vreau eu este să mă relaxez, să mănânc și să dorm.

Atunci nu îmi rămâne decât un singur lucru de făcut, a spus doctorul. Care este? A întrebat pacienta. Voi contacta firma de servicii funebre și îi voi anunța pe agenți că tu vei muri în orice moment de acum încolo. Poate aș putea să obțin un comision mai mare cu ocazia aceasta. A spus doctorul.

Postul unei păsări
Pierzând vom câștiga

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF