0
Please log in or register to do it.

Odată, un băiat dorea foarte mult să meargă la școală însă mama lui îi tot spunea că mai întâi trebuie să cunoască patru cuvinte.

Mai târziu în timp ce se uita la televizor, a auzit o femeie strigând, Femeia Minune!, așa că a fugit la mama lui și i-a spus că deja știe acele cuvinte. Care sunt? L-a întrebat mama. Băiatul i-a spus cu mândrie că sunt Femeia minune! Mama lui a zâmbit și la lăsat să meargă la magazin.

În timp ce cumpăra zahăr, a auzit un om spunând, 25 cenți. Pe drumul spre casă a văzut alți doi oameni vorbind unul cu altul, iar unul dintre ei a spus la un moment dat. Să mergem! Apoi a văzut doi adolescenți vorbind unul cu altul, iar unul din ei a spus, Bine.

Într-un final, când s-a dus la școală, profesorul l-a întrebat, Cum te numești? Femeia minune, a spus băiatul plin de încredere. Profesorul a rămas uimit, șocat. După aceea profesorul l-a întrebat din nou, Câți ani ai? 25 de cenți i-a răspuns băiatul. Te duc la director i-a spus profesorul supărat. Să mergem, i-a spus băiatul. Te lovesc i-a spus profesorul. Bine, i-a răspuns băiatul.

Mai târziu, acel băiat nu a mai putut continua studiile în acel an.

Problema liliecilor
O Doamne, tu din nou!

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF