0
Please log in or register to do it.

La o reuniune a unei clase, trei prieteni care nu se mai văzuseră de mult timp au început să își compare experiențele personale. În orașul nostru, spunea primul dintre ei. Oameni mă strigă monsenior fiindcă uneori la sfânta liturghie sunt un slujitor al euharistiei. Al doilea a spus că  ei bine, eu conduc o afacere însă sunt un conducător carismatic activ. Ofer îndrumare spirituală, prin urmare cu toți mă numesc cardinal.

A urmat rândul celui de-al treilea coleg de clasă care stătea și îi asculta cu atenție pe ceilalți doi vorbind, după care a spus, în cazul meu, eu sunt un vânzător ambulant, iar oameni când mă văd spun, O doamne.  Ceilalți doi, surprinși au întrebat, De ce? Vedeți voi, când bat la ușa clienților mei, ei deschid ușa și exclamă, O doamne, tu din nou!

De-a lungul timpului oameni s-au luptat mereu să afle cine este cu adevărat Dumnezeu. Iată de ce Isus Cristos a devenit om, pentru al ni-l putea revela pe Dumnezeu într-un mod uman. Însă nu asemenea vânzătorului ambulant, de care oameni, adică clienți lui, erau iritați când îl vedeau.

Patru cuvinte
Nu voi merge

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF