0
Please log in or register to do it.

Un pilot de avion și-a anunțat la un moment dat în timpul zborului, pasageri că două din motoarele avionului au luat foc. De la înălțimea de 11 000 de metri altitudine la care se aflau, acesta a început să coboare brusc. Cu toți, în afara de preot, au mers în coada avionului devenind totodată extrem de isterici. O femeie bătrână s-a ridicat și a propus celorlalți, Haideți cu toți să începem să ne rugăm novena la sfânta Rita, patroana lucrurilor imposibile și să implorăm să mijlocească ca acest avion să poată zbura fără motoare.

Auzind sugestia, cu toți au făcut după cum spusese acea femeie bătrână și s-au așezat în genunchi în timp ce aceasta recita tare rugăciunile la sfânta Rita. Însă nu a avut loc nici un miracol.  Mulți au sugerat să se roage la sfântul Iuda, sfântul cazurilor disperate pentru a implora mijlocirea sa. Însă tot nu a avut loc nici un miracol. Avionul ajunsese la 9 000 apoi la 1 000. Când și-au epuizat toate rugăciunile, pasageri au observat că preotul stătea calm pe de o parte ca și cum nimic nu se întâmpla. Așa că s-au dus și au început să îl implore să îi învețe o rugăciune care ar putea aduce un miracol situației lor disperate.

Preotul s-a ridicat și a mers în mijlocul lor. Pasageri s-au uitat la el cu respirația oprită și într-o tăcere de așteptare. După ce le-a spus să își închidă ochii, i-a pus pe toți să repete. O Dumnezeul meu, îmi pare nespus de rău pentru că te-am supărat. Îmi detest toate păcatele fiindcă prin ele am pierdut cerul…

Peterea rugăciunii
Exemplul sfintei Monica

Reactions

0
1
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

1

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF