in

Mi-ai luat locul!

Într-o zi un bărbat s-a dus să viziteze o biserică. El a ajuns devreme, și și-a parcat mașina după care a ieșit afara. Atunci o altă mașină a tras imediat lângă el, iar șoferul i-a zis, „Întotdeauna parchez aici. Mi-ai luat locul!”

Vizitatorul a intrat în Biserică pentru Liturghie, a găsit un loc liber și s-a așezat. O doamnă tânără din biserică s-a apropiat de el și i-a spus, „Acesta este scaunul meu! Mi-ai luat locul!”

Vizitatorul a devenit oarecum mâhnit, deranjat de aceasta primire nepoliticoasă, dar nu a spus nimic. După Liturghie vizitatorul s-a dus în sanctuarul bisericii și s-a așezat. Un alt membru a venit la el și i-a spus, „Asta e locul unde stau eu mereu. Mi-ai luat locul!”

Vizitatorul devenise și mai tulburat de acest tratament, dar tot nu a spus nimic. Mai târziu, în timp ce comunitatea se ruga lui Cristos vizitatorul s-a ridicat, iar aspectul său a început să se schimbe. Cicatrici oribile au devenit vizibile pe mâini și pe picioarele sale încălțate cu sandale.

Cineva din comunitate la observat și a strigat, ce s-a întâmplat cu tine? Vizitatorul i-a spus, Ți-am luat locul. Cristos însuși ne-a purtat păcatele în trupul său pe cruce, pentru ca noi să putem muri pentru păcat și să trăim pentru dreptate. Prin rănile lui am fost vindecați.

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Legende despre Sfântul Ioan

Doar Glumeam