0
Please log in or register to do it.

Să privim puțin la următoarea anecdotă. Un măgar sa trezit, cu mintea încă savurând amurgul uneia dintre cele mai frumoase zile din viața sa. Niciodată nu mai simțise o atât de mare plăcere și mândrie.

A mers în oraș și a găsit un grup de oameni la o fântână. Mă voi arăta lor, se gândea el. Însă ei nu l-au observat. Cu toți s-au dus au tras apă dar lui nu i-au acordat nici o atenție. Aruncă-ți hainele pe jos, a spus el. Nu știi cine sunt? Ei doar au privit la el plini de amuzament. Cineva ba chiar ia dat o palmă pe spate și i-a zis să se miște. Păgâni mizerabili! A murmurat măgarul pentru el însuși. Mă voi duce la piață unde sunt oameni buni. Ei își vor aminti de mine.

Însă și acolo s-a întâmplat exact același lucru. Nimeni nu i-a acordat atenție măgarului pe când acesta mergea pe strada principala din fața pieței. Ramurile! Unde sunt ramurile! A strigat el. Ieri, cu toți ați aruncat ramuri în fața mea! Rănit și confuz, măgarul s-a întors acasă la mama sa. Copil naiv, a spus ea cu blândețe. Nu îți dai seama că fără el ești un măgar ca oricare altul?

Mergi înainte fiule
Lucrul cel mai frumos

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF