0
Please log in or register to do it.

A fost la un moment dat un om care era bănuit că nu se afla în deplinătatea facultăților mintale, cățărându-se într-un copac. Mulți erau îngrijorați din această cauză. Așa că au strigat la el ca să coboare jos din copac, însă el refuza. Așa că au chemat poliția pentru al convinge să coboare jos însă tot fără succes. Au chemat doctori însă tot fără speranță. Într-un final au chemat preotul de la parohia din acel loc.

Preotul de la acea parohie, care era destul de învârstă, s-a dus în acel loc iar oameni l-au rugat să îi dea o binecuvântare în cazul în care cade jos și moare. Așa că preotul a făcut semnul sfintei cruci. După un timp omul a coborât jos din copac iar oameni au rămas surprinși de modul în care a reacționat omul din copac.

După ce a coborât din copac, oameni l-au întrebat pe preot cum de a reușit să îl convingă pe om să coboare doar prin a face semnul sfintei crucii. Preotul le-a spus că: Nu, eu nu am convins această persoană să coboare. Eu doar am spus, Dacă nu vei coborâ jos (trasând în același timp o linie cu mâna de sus în jos) voi tăia copacul (trasând o linie orizontală cu mâna.). După care omul a venit jos.

Lor le place de mine
Evlavie scurtă

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF