0
Please log in or register to do it.

Cu câțiva ani în urmă, Gene Stallings era antrenor la Universitatea din Alabama, Statele Unite, ce a câștigat numeroase jocuri și meciuri, reușind să ducă echipa universității pe locul doi. Însă nu aceste evenimente a avut un impact enorm în viața sa ci un altul. A fost nașterea fiului său Johnny.

Când doctorul i-a spus lui Stallings că Johnny avea sindromul Down și că cel mai probabil nu va trăi mai mult de patru ani, Stallings a leșinat.

Trei ani mai târziu, Johnny încă avea sindromul Down și încă era în viață. Descriind impactul pe care l-a avut Johnny în viața sa, Stallings spunea: El este special! Toată iubirea lui este necondițională. Nu ține nici o evidență. Și este complet ne-egoist.

De multe ori, Stallings a spus că dacă ar putea schimba lucrurile și ar avea ocazia să înceapă din nou cu un copil care să nu aibă sindromul Down, nu ar putea să o facă. Mă simt foarte binecuvântat, spunea el. Ceea ce Stallings credea a fi o cruce enormă în viața sa, până la urmă s-a dovedit a fi o enormă binecuvântare.

Lacătul pe suflet
Iubirea față de aproapele

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF