0
Please log in or register to do it.

Cu ceva timp în urmă, un preot a fost nevoit să celebreze liturghia de înmormântare al unei bune prietene de-a lui care murise dând naștere celui de-al treilea copil, unei fetițe. Primul ei copil era tot o fetiță de numai 12 ani, iar cea de-a doua era o altă fetiță de numai 7 anișori. Când preotul a ajuns la amvon pentru a ține predica, s-a uitat pentru un scurt timp la acel tată cu cele trei fiice ale sale, lângă el. Când i-a văzut, preotul nu a mai reușit să scoată din un cuvânt, știind că erau o familie fericită care s-a trezit dintr-o dată că unul dintre ei a plecat pe lumea cealaltă înaintea lor, așa că a spus credincioșilor din biserică să reflecteze fiecare în particular preț de câteva minute.

După sfânta Liturghie, preotul s-a dus să vorbească cu tatăl care i-a spus că nu reușește să înțeleagă ce dorește Dumnezeu de la el și de la familia lui, de ce s-a întâmplat aceasta. Iar preotul i-a spus că Într-o bună zi vei înțelege ce dorește Dumnezeu de la tine, însă nu acum, ci într-o altă zi.

După câțiva ani preotul s-a dus în vizită la tatăl acelei familii, de la care a aflat că fiica lui cea mai mare deja a terminat studiile și că are un loc de muncă foarte bun și că are o viață creștină foarte activă. Cea de-a doua fiică însă se află în liceu însă și ea este o un tânără foarte activă în grupul de tineri de la parohie, de la Biserică. Iar fiica cea mai mică se afla în clasa a VI-a și că era un ministrant. Tatăl nu se recăsătorise ci alesese să se concentreze asupra celor trei copii ai săi fiind totodată și avocat la o firmă foarte mare. La final, acel tată de familie, i-a spus preotului Acum înțeleg ce dorește Dumnezeu de la mine și de la familia mea. El dorește ca noi să fim instrumentele răspândirii veștii cele bune la ceilalți oameni.

Jaful unei parohii
Însă acesta sunt eu

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF