0
Please log in or register to do it.

Pe drumul de ieșire dintr-o localitate a apărut o nouă clădire. Ea era gazda a trei magazine identice cu intrării identice.

Un vânzător de fructe de origine greacă l-a cumpărat pe primul dintre ele. Înainte de a se instala i-a spus dezvoltatorului că dorește să deschidă un magazin cu fructe proaspete. Așa că l-a ales pe cel din stânga pentru a putea deschide primul dintre toate. Iar deasupra ușii a ales un panou pe care dorea să fie scris: Fructe și legume.

Un grădinar de origine chineză l-a cumpărat pe cel din dreapta. El i-a spus dezvoltatorului că dorește și el să deschidă un magazin cu produse proaspete și că avea în plan să primească traficul și oameni care trec după amiază. Iar pe semnul de deasupra ușii dorea să fie scris: Produse proaspete.

Bătrânul moș Ion a cumpărat și el magazinul din mijloc și și-a prezentat și el intenția de a deschide un magazin cu produse proaspete. Dezvoltatorul a rămas puțin surprins și l-a întrebat ce semn dorea să aibă deasupra ușii. Iar moș Ion a răspuns: Intrarea principală.

O moștenire generoasă
Amenda pentru viteză

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF