0
Please log in or register to do it.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani și-a cumpărat un BMW nou nouț și a și pornit pe drum pentru o frumoasă plimbare de seară. Mașina era decapotabilă, vântul bătea ușor prin părul pe care încă îl mai avea în cap așa că a decis să mărească viteza.

Imediat ce acul a sărit de 80 km/h, a și văzut în oglinzi luminile roș și albastre.

Cu siguranță nu va putea el să prindă din urmă un BMW, și-a spus lui însuși așa că a mărit viteza la 90 km/h apoi la 100 km/h. Realitatea situației însă l-a făcut să se gândească: Ce naiba fac eu aici? Și a și pus frână și a tras pe dreapta.

Ofițerul de poliție a venit la el, i-a luat permisul de conducere fără să spună vreun cuvânt după care i-a examinat și mașina.

Apoi ofițerul de poliție i-a spus: A fost o zi lungă, e sfârșitul turei mele, e Vineri și suntem și în 13, și nu am chef de completat alte hârtii. Dacă îmi dai o scuză foarte bună pentru condusul cu viteză, pe care nu am mai auzit-o până acum te las să pleci.

Bărbatul a stat și s-a gândit timp de o secundă-două după care a spus: Săptămâna trcută soția mea a fugit cu un ofițer de poliție. Am crezut că vreți să mi-o dați înapoi.

O zi frumoasă vă doresc! A spus ofițerul de poliție.

Inteligentul moș Ion
Veșnic în întârziere

Reactions

0
0
3
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

3

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF