0
Please log in or register to do it.

Un vas călătoarea pe ocean, pe linia New York-Spania. La un moment dat a avut loc o tragedie. Vasul a lovit un imens iceberg care i-a provocat o gaură mare, gaură ce a făcut ca vasul să prindă repede apă în partea de jos a lui.

Pentru ca pasageri să fie salvați, au fost lansate la apă, bărcile de salvare, iar fiecare bacă era capabilă să ducă doar 20 de pasageri. Dacă barca de salvare ducea cu un om în plus atunci ea se scufunda.

Din păcate, într-una din acele bărci de salvare erau 23 de pasageri, cu trei mai mult decât limita maximă. Acum, dacă trei din acei pasageri nu se ofereau să se arunce în apă, atunci toți cei 23 de pasageri aveau să se înece și să moară.

După un scurt moment de suspans, un american mai bătrân a ridicat mâna și a strigat, Trăiască America! După care a sărit în apă și a fost mâncat de rechini.

După alte câteva momente, un spaniol s-a ridicat, și-a ridicat brațul drept și a strigat cu mândrie, Trăiască Spania! După care a sărit în apă, iar rechini iar s-au ospătat și din el.

După alte câteva momente, s-a ridicat și un român. Care a mărturisit cu mândrie că e un creștin catolic ce provine dintr-o țară din estul Europei. Și el, și-a ridicat mâna după care a strigat, Trăiască România. Și la împins în apă pe ungur.

Nu ești mândru?
Acest pantof

Reactions

0
0
0
1
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

1

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF