0
Please log in or register to do it.

Într-o zi, o mare indurație a cuprins o întreagă zonă rurală. Această inundație a prins în casă o femeie bătrână. În timp ce femeia stătea la fereastra de la casa ei, a apărut o barcă. Conducătorul bărcii i-a spus bătrânei, Urcă-te la bord pentru a te salva. Nu mulțumesc i-a răspuns femeia. Am încredere în Domnul. El mă va salva.   Conducătorul bărcii a dat din cap dezamăgit și a plecat mai departe.

În cea de-a doua zi, inundația a cuprins și cel de-al doilea etaj al casei. În timp ce femeia stătea la fereastră uitându-se la apă, a părut o altă barcă. Conducătorul acestei bărci i-a spus,  Urcă-te la bord și salvează-te. Nu mulțumesc, i-a răspuns femeia bătrână. Am încredere în Domnul. El mă va salva. Așa că conducătorul bărcii a dat din cap și a plecat mai departe.

În ziua următoare apa a crescut până la acoperișul casei. În timp ce femeia stătea pe acoperiș uitându-se la apă, a apărut un elicopter. Pilotul a strigat la ea, tare și clar,  Voi coborâ o frânghie. Cațără-te pe ea și salvează-te. Nu mulțumesc i-a răspuns femeia. Am încredere în Domnul. El mă va salva.

În ziua următoare apa a crescut și mai mult iar femeia s-a înecat. Când a ajuns în rai, ea i-a spus sfântului Petru, Înainte de a merge înăuntru aș dori să depun o plângere. Am avut încredere în Dumnezeu că el mă va salva de inundație, însă m-a dezamăgit amarnic. Sfântul Petru s-a uitat la femeie cu o privire îngrijorată și i-a spus  Nu știu ce altceva ar mai fi putut face Domnul pentru tine. Ți-a trimis două bărci și un elicopter.

Dornic de moarte
Doctori cu numele

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF