0
Please log in or register to do it.

Un anumit tip se pregătea să joace la prima lui gaură de golf, moment în care un al doilea jucător de golf se apropie și îl întreabă dacă i se poate alătura. Primul o-a spus că de obicei joacă singur, însă tot a fost de acord să joace împreună.

După primele două găuri jucate cei doi erau la egalitate.

Al doilea tip i-a spus primului: Se pare că suntem la egalitate, ce ai zice dacă am juca pe cinci lei per gaură? Primul tip i-a spus că el nu e atât de pasionat de pariuri, însă tot a fost de acord cu termeni.

Al doilea tip a câștigat toate celelalte 16 găuri cu o lejeritate foarte mare.

Pe când se îndreptau spre cea de-a 18-a gaură, cel de-al doilea timp deja își număra cei 80 de lei. În acel moment a mărturisit că el joacă la profesioniști și că îi place să se ia de fraieri ca el.

Primul tip a mărturisit că el de fapt e preot. Jucătorul profesionist s-a simțit foarte stânjenit și și-a cerut scuze, oferindu-i toți bani înapoi. Preotul i-a spus: I-ai câștigat cinstit iar eu am fost nebun ca am pariat cu tine. Păstrează-ți câștigurile.

Jucătorul profesionist l-a întrebat: E vreo ceva ce pot face pentru a mă revanșa?

Preotul i-a spus: Ei bine, ai putea veni la sfânta Liturghie Duminică unde vei putea să faci o donație. Iar dacă vrei să îți aduci tatăl și mama cu tine, atunci îi voi căsători și pe ei.

Veșnic în întârziere
Ce e într-un nume?

Reactions

0
0
0
1
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

1

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF