0
Please log in or register to do it.

Următoarea poveste, scrisă de Sue Monk Kidd într-un articol din Revista Guideposts, ilustrează cum apariția unui copil în mica biserică a comunității din Melba a devenit un semn divin ce le-a adus viața și mântuirea.

În 1977, biserica din Melba era aproape să își închidă ușile pentru totdeauna. De-a lungul anilor, prezența la biserică a scăzut în mod alarmant. Unele răni și neînțelegeri au divizat și împrăștiat comunitatea. Tot ceea ce a mai rămas era un grup de câțiva oameni aflați și ei pe punctul de a renunța. Acea mână de oameni sau adunat într-o duminică în Biserică pentru a vota dacă să continue sau să închidă biserica de tot. Întâlnirea lor a fost întreruptă de apariția unui copil de doar şapte ani, care dorea să participe la catehezele de Sâmbătă și la Liturghiile din Biserică.

Angela, după cum se numea copilul, s-a reîntors Duminica următoare, și în următoarea și în următoarea. Acel copil a devenit motivul pentru care Biserica din Melba a continuat să fie deschisă. Se zbăteau să continue pentru a putea educa acel spirit tânăr de la o Duminică la alta. Angela era licărirea lor de speranță. Ea era viitorul lor. Apariția copilului a salvat comunitatea de la dispariție și de la încetarea activităților. Biserica din Melba treptat treptat a început să crească și să se extindă în numărul de membri. În ceea ce îi privește, acea fetiță mică care a venit singură la biserică acum mult timp în urmă a fost trimisă de Dumnezeu.

De ce-ul unui băiețel
Apa din sondă

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF