0
Please log in or register to do it.

Un preot anulase la un moment dat toate taxele fixe care le avea pentru celebrarea unei căsătorii din Biserica sa. Însă, principiul de bază după care mirele trebuia să doneze suma de bani pentru căsătoria lui, era în funcție de cât de mare era una din calitățile soției lui. Așa că l-a întrebat pe primul candidat: Cât de responsabilă este soția ta? Ceea ce vei plăti pentru această nuntă va fi la fel de mult pe cât de responsabilă este ea. Mirele a răspuns cu mândrie: Este foarte responsabilă. Voi dona 500 de lei pentru nunta noastră, atât de responsabilă este.

Al doilea candidat a fost întrebat, Cât de înțelegătoare este viitoarea ta soție? Plata va fi egală cu capacitatea ei de înțelegere. Mirele plin de încredere în sine a declarat că Ea este foarte înțelegătoare. Așa că vă voi da 1000 de lei pentru nunta mea, atât de înțelegătoare este.

Al treilea candidat a fost întrebat, Cât de frumoasă este soția ta? Taxa pentru nunta ta va fi în funcție de frumusețea ei. Acel bărbat însă, a scos portofelul și i-a dat preotului 5 lei. Cum așa? A rămas surprins preotul. Vrei să spui că frumusețea ei valorează numai 5 lei? Chiar atât de urâtă este? Da, părinte! A explicat omul. Dacă nu mă credeți, puteți vedea cu ochi Dumneavoastră. Ea e acolo, pe banca de așteptare.

Preotul a mers spre banca de așteptare, de pe hol…a privit femeia, după care s-a întors la acel bărbat și i-a dat 2 lei înapoi. Pentru ce sunt acești doi lei? L-a întrebat bărbatul. Iar preotul i-a răspuns că, Acela este restul.

Bănuiesc că deja v-ați dat seama cu toți ceea ce se petrecuse.

Cine ești?
Circul

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF