0
Please log in or register to do it.

Un inginer lucra într-o companie de construcții ce ridica case. Într-o zi și-a spui lui însuși. Am lucrat din greu pentru această companie și ce am primit în schimb? Sunt pe cale să mă retrag, să mă pensionez, iar eu fac vile superbe doar pentru cei bogați.

Într-o zi proprietarul firmei de construcții i-a spus: Vreau ca tu să construiești o casă mare și minunată. Nu îmi pasă de buget. Vreau doar ca să fie bine făcută. Însă din moment ce inginerul era plin de resentimente în privința muncii sale, când a auzit a devenit atât de entuziasmat încât era gata să îl îmbrățișeze pe proprietar. Oricum, continua el, Mă voi pensiona în curând. Așa că a construit casa cu materiale sub standardul normal: oțel ruginit și acoperiș, lemn vechi și cu corpuri de iluminat. Fațada era atât de impresionantă însă știa că nu va rezista din cauza calității slabe a materialelor și a muncii.

A sosit și momentul ca el să se pensioneze. A fost chemat de proprietar care i-a spus: ca și mulțumire din partea mea pentru munca pe care a-i depus-o  în această firmă, Îți dăruiesc casa pe care ți-am poruncit să o construiești. Era destinată să fie o surpriză pentru tine. Acum îi venea să se plângă însă era deja prea târziu.

Calea spre cer
Botezul martiriului

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF