0
Please log in or register to do it.

A fost la un moment dat un pietrar care era extrem de plictisit și nemulțumit de meseria lui. Într-o dimineață, în timp ce tăia pietre, îl văzu pe rege trecând pe lângă el. În acea clipă s-a rugat lui Dumnezeu: „ Doamne, te rog să mă faci rege pentru că sunt atât de obosit de tăierea pietrelor. Pare că e destul de bine să fii rege.  Domnul la făcut rege instantaneu.

În timp ce era rege, mergea de-a lungul drumului într-una din zile, a găsit soarele mult prea fierbinte decât putea el să îndure așa că i-a spus lui Dumnezeu: „ Se pare că soarele este mult mai puternic decât regele. Mi-ar plăcea să fiu soarele.” Instantaneu, Domnul l-a făcut soare.

În timp ce strălucea strălucitor într-o dimineață, a descoperit că norii îi blochează strălucirea așa că s-a gândit: „ Se pare că norii sunt mai buni decât soarele, din moment ce îmi tot împiedică strălucirea. Așa că spus: Vreau să fiu nori.  A devenit nori. Mai târziu, el a devenit ploaia care s-a revărsat pe pământ provocând un potop. Și a spus, Acum am devenit foarte puternic.

Apoi a observat o stâncă mare care îi bloca fluxul. El și-a spus: Se pare că piatra este mai puternică decât mine. Vreau să fiu piatră. Apoi, a devenit piatră.

Într-o dimineață, un pietrar a început să-l taie în bucăți mai mici. Așa că a spus, Se pare că pietrarul este mai puternic decât mine. Vreau să fiu pietrar.  Iar omul nostru a devenit din nou ceea ce fusese inițial.

Ochi Prieteniei
Voi continua să mă joc

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF