0
Please log in or register to do it.

Un tată avea doi fii pe nume Ion și Marius. Într-o zi tatăl a mers în camera lui Ion și la găsit construindu-și un avion. Așa că tatăl i-a spus, Ion aseară a fost un vânt foarte puternic afară și s-au împrăștiat foarte multe frunze în toată curtea. Vrei tu, te rog să aduni toate acele frunze și să le pui în acești saci de gunoi? l-a întrebat tatăl.

Dar tată, nu am timp să adun frunzele. Lucrez la acest model de avion și îmi doresc foarte mult să îl termin astăzi, i-a răspuns Ion.

Atunci tatăl s-a întors și a părăsit camera pentru al căuta pe Marius. L-a găsit pe Marius în sufragerie, uitându-se la Televizor. Marius, sunt foarte multe frunze împrăștiate în curte. Vrei te rog să mergi și să aduni frunzele în acești saci de gunoi? l-a întrebat tatăl.

Da tată, mă duc imediat, i-a răspuns Marius.

Minunat a răspuns Tatăl. Vă voi lăsa grebla și saci de gunoi în grădină.

După ce a plecat tatăl său, Ion a început să se gândească la ceea ce îl rugase tatăl lui să facă. Pot grebla frunzele și tot îmi va mai rămâne timp pentru a-mi termina modelul de avion mai târziu. Așa că s-a ridicat și a ieșit afară și a început să grebleze frunzele.

Când tatăl s-a întors acasă, l-a văzut pe Ion greblând frunzele. Unde este Marius? L-a întrebat tatăl.

Nu știu. Ultima oară când l-am văzut se uita la televizor, i-a răspuns Ion.

Când a auzit, tatăl s-a dus în casă, și ghiciți ce a văzut? L-a văzut pe Marius, care stătea pe canapea și se uita tot la televizor. Mă întreb care dintre acești doi fii i-a făcut pe plac tatălui lor? Ion care a spus că nu va grebla frunzele dar care într-un final s-a dus si le-a greblat? Sau Marius, care a spus că va merge să le grebleze dar care nu s-a mai dus?

Unde este Domnul nostru
Un spital pentru săraci

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF