0
Please log in or register to do it.

O legendă spune că cu mult timp în urmă, un țăran japonez a murit și s-a dus în ceruri. Primul lucru pe care l-a văzut a fost un raft lung cu ceva extrem de ciudat la vedere pe el.

Ce este acela? A întrebat acesta. E ceva din care se face supa?

Nu, avenit răspunsul. Acestea sunt urechi. Ele aparțin persoanelor care au trăit pe pământ, care pe când se aflau în viață auzeau doar ceea ce doreau să audă pentru a rămâne buni, însă care nu au acordat deloc atenție. Așa că în momentul în care au murit, urechile lor au ajuns în rai, însă restul corpului s-a dus în altă parte.

După o perioadă țăranul nostru a văzut un alt raft care și el conținea multe chestii ciudate. Ce sunt acestea? A întrebat el din nou. E ceva din care se face supa?

Nu, a venit răspunsul. Acestea sunt limbi. Care au aparținut oamenilor care le spuneau celor din jur să fie buni și cum să trăiască bine viața însă care nu puneau deloc în practică ceea ce învățau. Așa că, când au murit, limbile lor au venit în rai iar restul trupului lor s-a dus în altă parte.

Țăranul s-a mai plimbat prin rai și a dat de un al raft cu lucruri ciudate. Ce e aceasta? A întrebat el din nou. E ceva din care poți face supă?

Nu, a venit răspunsul. Acestea sunt inimi. Ele aparțin oamenilor care au predicat plin de entuziasm despre iubire, despre cum să îi iubești pe cei din jur și despre cum să fii iubit. Însă care nu puneau de loc în practică. Așa că, când au murit inimile lor au intrat în rai însă restul trupului lor nu a putut intra.

Căpitanul vieții noastre
Nu ai făcut nimic

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF