0
Please log in or register to do it.

Sfânta maică Tereza de Calcutta spunea la un moment dat: doi tineri au venit în casa noastră și mi-au dăruit o sumă enormă de bani, cu care să îi hrănesc pe cei săraci. În Calcutta noi gătim, mâncare, zi de zi pentru circa 9000 de oameni. Cei doi tineri au dorit ca bani lor să fie folosiți pentru a hrăni acești oameni, așa că i-am întrebat, De unde aveți atât de mulți bani?

Aceștia au răspuns, Cu două zile în urmă ne-am căsătorit. Înainte de nunta noastră, am decis să nu cheltuim nici un ban pe haine speciale de nuntă, nici nu vom ține un banchet de nuntă. Am dorit ca bani pe care i-am fi cheltuit pe aceste lucruri să meargă la săraci.

Pentru hinduși de rang înalt, un asemenea gest este un adevărat scandal. Prieteni și rudele lor au găsit acest gest ca de neconceput, ca un cuplu ce provine din familii atât de mari și minunate să se căsătorească fără o sărbătoare de nuntă așa cum trebuie.

Așa că Maica Tereza i-a întrebat, De ce ați dăruit toți acești bani? Ei i-au oferit acest răspuns care este destul de surprinzător, Ne iubim unul pe altul atât de mult încât am dorit să face un sacrificiu special pentru fiecare dintre noi, acum la începutul vieții noastre de căsătorie.

Toți împreună în ceruri
Cu cât ne-ar vinde Dumnezeu?

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF