0
Please log in or register to do it.

În cadrul unui zbor de la Johannesburg o doamnă de culoare albă, de vârsta a doua, destul de bine îmbrăcată care era de origine din Africa de Sud s-a trezit că stătea pe un scaun de lângă un om negru. Imediat s-a ridicat și s-a dus la însoțitori de zbor pentru a se plânge de locul în care stă. Cu ce vă pot ajuta Doamnă? A întrebat-o însoțitoarea de zbor?

Nu vezi? A spus ea. M-ați pus lângă un kaffir. Kaffiri erau un popor din munți hinduși Kush din nord-estul Afganistanului, care au refuzat să se convertească la islam până în secolul 19. Nu pot să stau lângă o persoană atât de dezgustătoare. Te rog să îmi găsești un alt loc! Vă rog să vă calmați doamnă! Ia spus însoțitoarea de zbor. Zborul de astăzi este unul destul de plin, însă uite ce vom face, voi merge și voi verifica să văd dacă mai sunt locuri libere la clasa întâi sau în zona privată. Femei a aruncat în acea clipă o privire mai șmecheră spre omul negru deja revoltat de situație de lângă ea, să nu mai spunem de ceilalți pasageri din jurul ei.

După câteva minute, însoțitoarea de zbor s-a întors cu o veste bună pe care a venit să o dea acestei doamne. Doamnă, din păcate, după cum știam deja, clasa a doua este plină. Am vorbit cu echipajul de zbor iar zona privată și ea este plină. Însă am reușit să vă găsesc un loc liber la clasa întâi.

Înainte ca măcar că apuce să vorbească, însoțitoarea de zbor a continuat să vorbească, e un lucru aproape extraordinar să reușești să faci un astfel de schimb, însă am permisiune specială din partea căpitanului. Însă date fiind circumstanțele, căpitanul a considerat de-a dreptul scandalos ca altcineva să fie nevoit să stea lângă o persoană atât de neplăcută. Așa că s-a întors spre acel om negru care stătea lângă ea și i-a spus: Domnule vă rog să vă luați lucrurile și să veniți după mine. Am un loc pregătit la clasa întâi pentru dumneavoastră. În acea clipă toți ceilalți pasageri s-au ridicat în picioare și au început să ovaționeze și să aplaude în timp ce acel om negru mergea spre clasa întâi din partea din față a avionului.

Protestul tăcut al unei văduve
Povestea crabilor

Reactions

0
0
1
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

1

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF