0
Please log in or register to do it.

Cineva m-a întrebat, la un moment dat, Să presupunem că îți exprimi interesul într-un anumit lucru, dar ești respins sau dat deoparte, ce ai să te faci atunci? Răspunsul meu a fost Asta e! Nimic nu e pierdut.

Un mare profesor de la o universitate din Statele Unite, care mai este denumit și profesorul iubirii, datorită cercetărilor sale făcute în domeniul iubirii, a făcut și el referință la un moment dat la aceiași dilemă. Răspunsul pe care l-a dat acest profesor a fost că Asta e! Respingerea reprezintă o problemă doar dacă oameni își spun lor însăși că este o problemă.

Să spunem că Va trebui să iei atitudine în ceea ce privește întâlnirile, că sunt asemenea cumpărăturilor pentru o mașină sau o casă sau pentru orice altceva. Pentru a vedea ce e disponibil, va trebui să te expui pe tine însuți la multe alte posibile alegeri. Cu siguranță, riști să fii respins în dragoste. Însă dacă nu riști, șansele de a rămâne singur sunt mult mai mari, încheia acest profesor.

Și după cum se mai spune, nu ai de unde să știi niciodată până nu încerci. Dacă încerci, cel puțin ai o șansă. Însă dacă nu încerci niciodată, atunci rămâi fără șanse. Și pe deasupra, uneori ajungem să fim noi înșine cei care respingem.

Testul psihologic
Frica de căsătorie

Reactions

0
1
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

1

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF