0
Please log in or register to do it.

A existat la un moment dat un bărbat care mereu călătorea cu autobuzul în timpul orelor mai libere din zi, pentru a merge acasă, de obicei după ora 17.00. Într-o după amiază, mai rămăsese doar un singur loc în autobuz așa că s-a și pus imediat pe el. O femeie în vârstă a reușit și ea să se urce în autobuz pe ultimul moment. Iar din moment ce nu mai era nici un loc liber, acea femeie bătrână a stat în picioare în spatele lui. Acest bărbat care era un gentleman, a renunțat la locul lui pentru ea. Pe când stătea pe scaun, aceasta leșinase. Bărbatul imediat i-a făcut ceva și ea și-a revenit. Apoi a întrebat-o pe acea femeie în vârstă: Te simți bine?, Da!, i-a spus femeia în vârstă. Am leșinat din cauza faptului că după zece ani de zile aceasta este prima oară când cineva îmi oferă locul lui. Iar pentru asta vă mulțumesc.

După ce i-a spus Mulțumesc, omul a și leșinat. Așa că femeia a făcut ceva pentru el până când acesta și-a revenit. După care l-a întrebat, Te simți bine?, Da! a spus acesta. Am leșinat din cauza faptului că după zece ani de zile în care mi-am oferit locul aceasta este prima oară când cineva îmi mulțumește.

Uneori spunem, mulțumesc pentru darul pe care mi l-ai dat sau mulțumesc pentru că m-ai invitat la petrecerea ta. Alți poate că spun de câte trei ori la rând Mulțumesc!  Pentru ca gazda să îi ofere ceva de dus acasă într-un final. Poate că alți se folosesc de o persoană proeminentă, precum că preotului îi place aceasta, ca să poată primi ceva de dus la casele lor. Sunt atât de mulți Mulțumesc!, pe care îi putem rosti și adresa persoanelor care ne-au făcut nouă bine. Pentru mine Crăciunul este timpul perfect pentru a-i oferi recunoștința noastră lui Dumnezeu pentru că ni l-a dat pe propriul său Fiu ca să fie Mântuitorul nostru. Însă de obicei observăm doar cadoul și nu pe cel care ne dă cadoul.

Dacă noi datorăm mulțumiri oamenilor care ne-au făcut bine, oare nu cu atât mai mult lui Dumnezeu?

Nu voi merge
Lor le place de mine

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF