0
Please log in or register to do it.

O actriță a fost intervievată la un moment dat, în cadrul unei emisiuni de discuții, de modul în care a reușit să devină o actriță de succes. Ea era foarte talentată, cu un chip superb și cu un trup foarte atractiv. Cu alte cuvinte, era frumoasă. Ea, studiase la o școală catolică și a fost crescută și educată, de către părinți ei, în credința și în valorile religiei creștine.

După absolvire, un regizor de film s-a apropiat de ea și i-a oferit un rol principal în filmul pe care avea de gând să îl facă. Cu toți ne dăm seama cât era de entuziasmată. Conform contractului, ea a primit o sumă enormă de bani și o mașină a ei personală, pe scurt, a devenit populară, faimoasă.

A fost de acord cu rolul abia după ce a citit scenariul filmului. Însă, într-o bună zi, regizorul i-a spus că a schimbat un pic acel scenariu, și a pus o scenă mai deocheată cu bărbatul care juca rolul personajului principal din film. Pentru acest lucru i se oferea o sumă și mai mare de bani, însă a respins oferta categoric.  Iar asta fiindcă ea studiase într-o școală catolică, în care fusese învățată de gravele daune și scandal moral pe care acea scenă avea să o creeze milioanelor de persoane ce aveau să o vizioneze apoi. Așa că acea scenă nu a mai avut loc niciodată.

Interviul unui elev
Iertarea lui Dumnezeu

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF