0
Please log in or register to do it.

A fost la un moment dat un om care făcea o mulțime de bani. Acesta lucra într-o companie care se ocupa de muncitori pentru liniile de curierat. Bani lui proveneau de fapt din comisioane extrem de mari. Ironic e faptul că cu toate că avea o mulțime de bani, familia lui beneficia doar de o mică parte din aceștia. Am multe vicii, am fost un alcoolic și un afemeiat, a mărturisit el la un moment dat. Soția mea m-a părăsit și și-a luat cu ea și copii noștri în provincie.

Imediat după a avut parte de un ghinion după altul. Superiori lui au descoperit micile lui tertipuri și iregularități din compania în care lucra, motiv și pentru care a fost concediat. Însă despărțirea de familia lui a fost cea mai mare lovitură.

Însă asta nu a fost tot. Unii din prieteni lui l-au invitat să se alăture unui grup de la parohie, unde a reușit să fie o adevărată descoperire. Nu îți va veni să crezi, a spus el, însă am plâns și am plâns ca un copil. Cumva ceva ma atins și am simțit un frumos sentiment de pace, eliberare și bucurie. A fost începutul unei vieții noi.

Însă acesta sunt eu
În rai nu sunt bani

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF