0
Please log in or register to do it.

A fost la un moment dat o mamă care își căra propriul copil în brațe în timp ce un judecător îi cerea să renunțe la credința ei în Dumnezeu. Copilul ei strigase la judecător:  Isus Cristos este adevăratul Dumnezeu!

Judecătorul l-a întrebat pe copil Cine ți-a spus aceasta? Mama mea! I-a răspuns copilul. Și Cine i-a spus mamei tale? A întrebat din nou persecutorul. Dumnezeu i-a spus, i-a răspuns copilul.

Dacă mediul de acasă pentru acest copil era unul ateu, el nu ar fi avut cum să creadă că Dumnezeu chiar exista sau ajungea să creadă într-un Dumnezeu fals. Însă dacă un copil este crescut, format într-un mediu, într-o casă cu adevărat creștină, el va ajunge să creadă de unul singur și să se închine singurului Dumnezeu adevărat. De fapt, în învățăturile Bisericii, părinți sunt primi misionari, primii cateheți și primi învățători ai copiilor lor. Ei au responsabilitatea de a fi primi învățători în momentul în care copilul este botezat. Ei sunt cei care depun promisiunea înaintea lui Dumnezeu și a Bisericii, prin ministrul sacru că vor transmite această credință copilului lor.

Ciudată dorință
Cele trei perioade ale vieții

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF