in ,

Bunica cea sinceră

În cadrul unui proces, procurorul de caz și-a chemat primul martor, o bunicuță mai în vârstă, care s-a pus în boxa martorilor. S-a apropiat de ea și a întrebat-o, Doamnă Ileana, mă cunoașteți? Ea a răspuns, De ce, da, te cunosc, Domnule David. Te cunosc încă de când erai un băiețel, și sincer să fiu ai fost o mare dezamăgire pentru mine. Minți, îți înșeli nevasta, și manipulezi oameni și îi vorbești pe la spate. Crezi că ești cineva în fața celorlalți însă nu vei reuși niciodată să înțelegi că nu valorezi nici cât două agrafe de hârtie. Da, te cunosc.

Avocatul a rămas uimit. Neștiind ce să spună, a arătat cu degetul în încăpere și a întrebat-o: Doamnă Ileana, dar pe avocatul apărării îl cunoașteți?

Ea din nou a spus: De ce, normal ca da. Îl cunosc. Îl cunosc pe Domnul Marius încă de când era flăcău. E leneș, uituc și are probleme serioase cu băutura. Nu e în stare să țină o relație normală cu nimeni, iar practica lui în drept este una dintre cele mai rele din întreaga țară. Să nu mai spunem că își înșală nevasta cu alte trei femei. Una dintre ele e chiar soția ta. Da, îl cunosc.

Avocatul apărării mai, mai că îi venea să moară.

Judecătorul i-a chemat atunci pe amândoi la el, și cu o voce foarte înceată le-a spus: Dacă vreo unul dintre voi doi idioților ă întrebați dacă mă cunoaște, vă voi trimite pe amândoi la scaunul electric.

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Blonda uimită de un puzzle

Cum să trăiești 100 de ani