0
Please log in or register to do it.

Într-un anumit ziar al unei țări, fusese publicat un articol în care scria că în momentul în care fiica președintelui a fost invitată ca oaspete de onoare la marea deschidere a unui mall în acel oraș. Motoarele mașinilor scoteau un fum infernal din moment ce erau cu zecile și că circulau de ore întregi din cauza traficului blocat pe un bulevardul din fața acelui mall nou. Vânzători din vecinătatea unei piețe publice alăturate acelui mall precum și trecători curioși au început să se îngrămădească în jurul acelei insulițe strâmte din fața acelui mall în așteptarea actrițelor și a vedetelor ce urma să apară.

Ba chiar fusese pus și un semn imens în parcarea mall, pe care era scris că Acest spațiu este rezervat pentru fiica președintelui.

Imediat ce fusese informat că actrițele au început în sfârșit să apară, polițiști care dirijau traficul au eliberat imediat strada, în doar câteva minute. Mașinile de pe bulevard au fost direcționate și îndemnate să folosească un alt bulevard paralel cu acela, pentru ca mașina președintelui să poată circula nestingherit, lină, fără a întâmpina probleme.

Doar 50 de lei
Bunul exemplu personal

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF