in

Adevăratele fericiri

William Barclay a spus într-o zi această povestioară despre o fetită care era tratată de câteva luni de anemie însă fără a se obține vrun succes. Așa că doctorul a decis să o trimită într-un spital foarte îndepărtat.

Primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acolo a fost să refacă întreaga examinare. Iar doctorul care a examinat-o i-a găsit sângele complet normal. Doctorul care o trimisese a verificat de două ori rezultate însă tot nu îi venea să creadă, așa că a chemat-o pe fetiță și a întrebat-o: S-a petrecut vreo ceva ieșit din normal, în viața ta, de la ultima ta vizită la mine?

Da! A răspuns ea. Am devenit capabilă să iert pe cineva împotriva căruia prinsesem o ciudă mare. În acel moment, m-am simțit complet schimbată în interior.

Așa că acum doctorul a știut răspunsul. Atitudinea ei mentală se schimbase iar sângele se schimbase și el odată cu aceasta. Fiind supărat pe cineva este prostesc fiindcă cealaltă persoană poate nici măcar nu e conștientă de aceasta. Așa că singura persoană rănită, de fapt suntem doar noi înșine.

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adevărata rugăciune

Al zecelea om