0
Please log in or register to do it.

În anul 1978, un om călătorea din orașul Cincinnati din Statele Unite pentru a putea participa la funeraliile lui Max Ellenbusch. Max fusese ca un tata pentru acest om timp de 20 de ani. Nimic ne-obișnuit cu excepția faptului că, pe când acesta avea doar 15 ani, luase mașina mamei sale și îl ucise pe fiul în vârstă de doar cinci ani a lui Max. Aceasta se întâmplase cu doar o săptămână înainte de Crăciunul anului 1978.

Imediat după accident, instanța de judecată a avut surpriza de a-l auzi pe Max renunțând la acuzații. În schimb, el dorea să ofere șoferului mașinii-morții un loc de muncă și ajutorul necesar în educarea sa. Max a făcut toate acestea dar mai presus de toate a adoptat acest băiat de 15 ani în familia sa. Max a împărtășit casa sa, timpul și înțelegerea sa cu tânărul zbuciumat.

Acum sigur stăm și ne întrebăm mirați, Cum a putut Max să facă una ca asta? Niciodată nu m-aș putea împrieteni cu un adolescent care tocmai mi-a ucis fiul de cinci ani. Max poate că deja era un pic nebun de a făcut atât de multe încât a devenit asemenea unui tată pentru el.

Adevărata rugăciune
Adevărata fericire

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF