0
Please log in or register to do it.

O scrisoare, scrisă de un anume Kitch Ortigo, avea un destinatar anume, unul special, era destinată celei mai mari autorități care există, era destinată lui Dumnezeu însuși, Celui Atotputernicul.

Atotputernicia voastră

Crăciunul de anul acesta îl vom sărbători mâine, pe 25 decembrie, nașterea, aniversarea lui Isus din Nazaret care credem că este singurul tău fiu preaiubit și răscumpărătorul omenirii din păcat. Cu toți numesc această ocazie ziua de Crăciun, care marchează timpul ce începe în țara noastră deja cu Octombrie și se încheie cu ziua de anul nou, dar include și ziua îndrăgostiților. Avem astfel, cel mai lung timp al crăciunului din lume, însă pietatea oamenilor nu pare să fie la fel de lungă.

….Doamne, fiul tău, va fi mulțumit să audă muzica de crăciun ce plutește în aer. La noapte grupuri vor cânta colinde la ușile altor oameni, adesea alăturându-se lor și câini proprietarilor, după care așteaptă compensația pentru efortul lor. O singură întrebare, Atotputernice, ce crede fiul tău despre toate acestea?

….departe de acestea, Doamne, pacea și ordinea din țara noastră este îngrozitoare. Există crime, răpiri, violuri, jafuri și privări de libertate. Există lăcomie, neonestitate și voințe bolnave. Cele zece porunci ale tale, Doamne, sunt încălcate zi de zi. Că tot veni vorba de poruncile tale, la ce anume te referi prin aproapele?

…Doamne, ajută-ne. Fă ca industria noastră să învețe competitivitatea din lume iar firmele locale să producă produse de calitate, de calitate internațională.

Ajută-ne Doamne, cu impozitele ce tot cresc, ajută-ne să rămână măcar așa cum sunt și să nu mai crească.

Mulțumim Doamne, pentru blânda atenție și te rog transmite, fiului tău preaiubit, urările noastre cele bune, astăzi de ziua lui de naștere.

Ce fel de cruce
Crăciunul, timp de dăruire

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIF